Paradise Bali

Bali, ook wel genoemd Island of Gods is een tropisch eiland in Indonesië. Het is inmiddels één van de bekendste en meest geliefde eilanden ter wereld. De zomerse vibe, het heerlijke eten, de de prachtige stranden en de bijzondere tempels maken Bali tot een topbestemming voor een stage. Bali is ook onze thuisbasis sinds 2013. Inmiddels zijn wij op Bali uitgegroeid tot de grootste stagebemiddelaar voor nederlandse studenten.

Metropool Jakarta

Jakarta is de hoofdstad van Indonesië. De stad is enorm groot en heeft een populatie van ongeveer 10 miljoen inwoners! Dit maakt Jakarta de grootste metropool in Zuidoost-Azië. De laatste jaren is de stad enorm in ontwikkeling en hebben vele grote bedrijven en hippe start-ups zich hier gevestigd. Vanaf 2020 gaan wij in Jakarta verschillende soorten stages aanbieden. Ben jij klaar voor een stage in het epicentrum van Zuidoost-Azië?

Booming Taipei

Taipei is onze nieuwe toplocatie in Azië!. Na Bali, Yogyakarta, en West-Sumatra willen wij graag studenten kennis laten maken met deze geweldige stad. Bij ons wordt je een deel van de YPI familie. Wij hebben ervaring met stages verzorgen voor inmiddels meer dan 500 studenten. Je stageperiode begint normaal gesproken met een persoonlijke pick-up van het vliegveld en het eindigt met een geweldig eindfeest waarin je terugblikt op onvergetelijke avonturen met je medestudenten.

Studentenstad Yogyakarta

Yogyakarta is een populaire studentenstad op het eiland Java in Indonesië. Dit komt doordat de grootste universiteit van het land hier gevestigd is. Zowel lokale als internationale studenten volgen bij deze univeristeit diverse cursussen en opleidingen. Hierdoor is Yogyakarta vooral bewoond door jonge mensen en zijn er ontzettend veel hippe restaurants en barren te vinden. De omgeving van Yogyakarta is ontzettend mooi en divers. Yogyakarta is de perfecte plek om in contact te komen met andere studenten met verschillende nationaliteiten.

Back to basic – Sumatra

West Sumatra is een provincie op het eiland Sumatra in Indonesië. Er wonen hier ongeveer 5.098.790 mensen (2014). Een stage hier is echt geschikt voor avonturiers die een steentje bij willen dragen aan de lokale bevolking. West Sumatra is onderverdeeld in 12 regentschappen en zeven steden. Het heeft relatief meer steden dan andere provincies in Indonesië, met uitzondering van de provincie Java. De hoofdstad is Padang. Het grenst aan de provincies Noord-Sumatra (Sumatera Utara) in het noorden, Riau en Jambi in het oosten, en Bengkulu in het zuidoosten.

Phnom Penh – Cambodia

Cambodja is grotendeels een land van vlaktes en grote rivieren en ligt te midden van belangrijke handelsroutes over land en rivieren die China met India en Zuidoost-Azië verbinden. De invloeden van vele Aziatische culturen, naast die van Frankrijk en de Verenigde Staten, zijn te zien in de hoofdstad Phnom Penh. Studenten die in Cambodja gaan stage lopen hebben een prachtig avontuur voor de boeg. Ontdek de stad Phnom Penh en ga rondreizen door de prachtige landschappen in de andere delen van dit geweldige land!