YPI Asia | Semester Magazine

Wellicht heeft u opgemerkt dat er het afgelopen semester geen nieuwsbrieven meer zijn verzonden met informatie over het lopende semester?

Dat heeft een reden gehad! Onze voormalige stagiaires Nynke Driessen en Rachel Stoffer hebben een prachtig tijdschrift gemaakt met informatie en weetje over de 12e YPI-lichting op Bali. In eerste instantie zouden wij dit tijdschrift met een grote oplage printen en versturen naar de belangrijkste partners. Echter worden ook wij hard geraakt door het Coronavirus en hebben wij besloten het magazine met een lagere oplage te printen, het ook via de mail te versturen en hier op de website te plaatsen.

Houd u er bij het lezen rekening mee dat het geschreven is voor de uitbraak van het Coronavirus.

YPI Asia | Semester Magazine, veel leesplezier!
U kunt de link gebruiken om naar het magazine te gaan.

Uncategorized