Raften over de Telaga Waja Rivier

Op 29 september gingen we met een aantal studenten raften. Om 8 uur ‘s ochtends stonden we klaar om te gaan, alleen de buschauffeur was te laat (natuurlijk). Na een uur werden we opgehaald en konden we gaan.

Na een mooie rit door de bergachtige omgeving van Ubud, kwamen we aan bij het raften. Alles was goed geregeld en dus zelfs het ophalen en thuisbrengen is verzorgd. Bij de Telaga Waja rivier vlabij bij de Agung vulkaan begon ons avontuur. Nadat we ons hadden omgekleed, stonden we klaar om 11 kilometer over deze rivier te gaan peddelen. Ik zat in een boot met drie anderen en het was al met al best spannend. We voeren over stenen en botsten tegen the stenen muren langs de rivier. Het was super leuk! Ook hebben we nog wilde dieren gezien, zoals apen en een kleine baby varaan.

Op het einde hadden we een vrijeval van ongeveer 3 meter. Toen we dat hoorden, raakten sommige wel in paniek, maar nog steeds wilde iedereen dit. Ohja, trouwens, er was nog een ander hoogtepunt van het raften wat niet vergeten mag worden. Toen we klaar waren met raften, kregen we een lunch buffet met onbeperkt eten. Dat is toch geweldig!

 

Uncategorized